Tel. (322) 290-2008

Hur kanner til mig om mitt ex vill innehava aterkomst mig

Hur kanner til mig om mitt ex vill innehava aterkomst mig

Nedo age vi utvecklat vilken vagledning sasom samlas in sam dess syfte

Var billigaste transpor kostar 30 DKK inkl. Moms tillsamman DAO mo paketbutik (bestaller du nagon existera sasom ej kan samlag inom DAO:s tillatna paketstorlekar befinner si saken da billigaste leveransen 35 DKK inkl moms tillsammans PostNord alternativ GLS at paketbutik).

Bestallningar levereras tillsammans PostNord, DAO eller GLS mot onskad leveransadress. Dina leveransalternativ kommer att visas under bestallningen/betalningen.Om ni tillats fri transport skickas ditt forpackning tillsammans DAO alternativ PostNord till narmaste paketbutik.Normalt kommer din orde att behandlas var man ska fibda Karibien kvinnor samt skickas samma dag saso betalningen tas emot. Fraktbolagets leveranstid tillkommer i efterhand (vanligtvis 1-4 arbetsdagar).OBS: Om en kolli inte hamtas ut sam det framti visar sig att du/kunden ager angrat kopet debiteras returfrakten.

Latta: darfor att vet offerer Klarnas betalningsmetoder kan vi anlanda att sprida dina personuppgifter i form fran kontakt- och bestallningsuppgifter till Ljusna, odl att Ljusn kan betygsatta ifall n kvalificerar dig for deras betalningsmetoder samt darfor att skraddarsy dessa betalningsmetoder at dej. Dina overforda personuppgifter kommer att behandlas enligt Klarnas eget dataskyddsmeddelande.

Nar du koper fran var handelsbod erbjuder vi mojligheten att ni, efter att kopet har genomforts, kan bega plus handla at din befintliga orde. Du far emedan ett fars orderbekraftelse tillsamman saken da totala uppdaterade ordern. Det har alternativet befinner si tillgangligt tills tillaggsknappen ick langre ar klickbar.

IntroduktionNar n besoker var webbplats traffas nagon lang information om dej och din nyttjande av webbplatsen, som anvands darfor att bland ovrig se hurdan massa gas vi har villi var webbplats, samt vilka sidor sasom vacker mest uppmarksamhet inom vilka perioder samt av vilka geografiska platser vi ager flest gas. Forsavitt n icke vill att fakta skall anhopa in bord du selektera da analyscookies.

SmakakorWebbplatsen anvander “cookies”, vilket befinner sig nago textfil som sparas pa din datamaskin, surfplatta alternativ transportabel ino foresats att identifier din avdelning samt komma ihag dina installningar, samt genomfora statistik sam styr in innehallet ino efterhand. Cookies kan icke omfatta skadliga filer som t.ex virus alternativt ovrigt. Det befinner si genomforbart att sudda alternativ hindra cookies. Kika instruktionerna narvarand.

Priva informationPersonuppgifter befinner si varend slags fakta som kan hanforas at nago person. Nar ni anvander var webbplats samlar vi in samt behandlar nagon lang itu denna fakta. Samma sak forsavitt ni anvander/gor darnast: Nyhetsbrev, webbshopforsaljning (kop), deltar ino tavlingar, anvandarregistrering, eller anmaler dig at erbjudanden.

Detta gors vi att selektera ‘bilaga’ villig kvittosidan

Vi samlar samt bearbetar ofta darnast typer av fakta: en unikt ID, teknisk information ifall din p, surfplatta alternativt telefon, din IP-adress, geografisk placering (territorium och stadsomrade) och vilka sidor ni klickar gallande. Det ha sker blott odl lange du befinner si villi var webbsid.

KommentarerNar gast skriver kommentarer villig webbplatsen samlar vi in uppgifte sasom visas i kommentarsformularet ocksa din IP-adress sam webblasarinformation darfor at los spam.

KontaktformularNar n anvander vara val forut inlamning fran kontaktformular kungen webbplatsen lagras dessa samt skickas mot vart e-postsystem odla att vi kan svara gallande dina fragor. Kontaktformularen anvands ej sta marketing, rapporter till nyhetsbrev alternativt motsvarighet inte med att du begar detta. Dina varden kommer icke att vidarebefordras utanfor MicMic ifall do icke befinner sig relevanta pro amnet och har ditt fulla acceptans.

kontoI saken da utstracknin du skanker uttryckligt samtycke mo det har och solo anger uppgifterna behandlas dessutom foln, telefonnummer, e-post, adress, betalningsuppgifter samt annan underrattelse du valjer att roja. Det ha kommer normalt att finnas ino samband tillsamman att n skapar nagon inloggning eller ino anknytning tillsamman e inkop.

AnalysverktygFor att framfora oss den ultimat insikten och jamforelsen utav data pro var webbplats anvander vi darpa analysverktyg, sasom befinner sig baserade kungen ovanstaende anonyma data: Facebook Pixel, Google fattning ledar, Google Analytics.

Leave a Comment